ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ НА ДЕТСКА СТАЯ

КВАДРАТУРА: 20.00М2

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ОБЕКТА: ГР. СОФИЯ, КВ. ОВЧА КУПЕЛ