ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ НА КАФЕ – КЛУБ

КВАДРАТУРА: 85.00м2

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ОБЕКТА: ГР. СОФИЯ, КВ. ОВЧА КУПЕЛ