ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ НА ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ

КВАДРАТУРА: 30.00М2

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ОБЕКТА: ГР. СОФИЯ, ЦЕНТЪР